Välkommen ner till
Zzz Dreamscape Hotel

Välkommen till ett ställe som inte är som andra, i hjärtat av Stockholm – en stad som kanske har mer att erbjuda än du tror. Ta en titt på våra rum och gör en bokning, se vad omgivningen har att erbjuda och njut av en snabb genomgång av hur den, nästan helt automatiska upplevelsen på Zzz Dreamscape Hotel fungerar.

Mer om oss

Rummen

Rummen på Zzz Dreamscape Hotel skryter bara med det allra nödvändigaste, som en superbekväm säng, en väldigt avslappnande dusch, den senaste visuella och ljudunderhållningen och dessutom en lugn och rogivande atmosfär.

Mer om våra rum

Hitta till oss

Med shopping, nattliv, skärgården, museum, teatrar, utmärkt kommunikation, vackra parker och folkliv direkt utanför dörren, eller runt hörnet, är Zzz Dreamscape Stockholms mest centrala mötesplats.

Zzz Dreamscape Hotel
Kungsgatan 17, 111 43 Stockholm, Sweden
+46 (0)8 507 331 00 / info@zzzdreamscapehotel.se

Kontakta oss

Omgivningen

Köp något nytt eller besök något gammalt. Zzz Dreamscape Hotel kunde inte ligga mer centralt. Bara några minuter från de välkända varuhusen NK och Åhléns, samt galleriorna Mood, Sturegallerian and Gallerian. Missa inte heller att besöka alla designerbutiker i området runt den röda mattan på Biblioteksgatan.

Mer om omgivningen

FAQ

Här är en lista med vanligt förekommande frågor som du kanske söker svar på.

Hjälp